Ceiba

Ochrana osobních údajů

 
Informace o zpracování osobních údajů zákazníků
 
Na základě Nařízení EU 2016/679 (dále jen GDPR) vám sdělujeme, že v souvislosti s prodejem našeho zboží a služeb provádíme zpracování vašich osobních údajů.
 
V případě obchodování s firmou, která je právnickou osobou, jde o kontaktní informace o osobách, se kterými komunikujeme na straně zákazníka.
V případě fyzických osob jde o osobní údaje firmy – fyzické osoby a kontaktní informace o osobách, se kterými komunikujeme na straně zákazníka.
Jedná se o údaje, které potřebujeme pro zajištění plnění smlouvy nebo objednávky a následnou fakturaci a případné řešení reklamací. Také pracujeme s kontaktními informacemi na osoby, které potřebujeme v oprávněném zájmu pro organizační zajištění dodávek.   
 
Fakturační údaje musíme ponechávat v evidenci z právní povinnosti podle zákona o DPH po dobu 10-ti let.
Kontaktní údaje z titulu oprávněného zájmu v souladu se zákonem 480/2004 používáme i pro zasílání e-mailových nabídek. Možnost odmítnout toto zasílání je součástí každé zprávy. Máte právo na jejich výpis, opravu, výmaz, omezení zpracování, podání námitky, odvolání souhlasu a podání stížnosti.  
 
Správcem osobních údajů je Ceiba s.r.o., Jana Opletala 1265, 250 01 Brandýs nad Labem – Stará Boleslav, 250 01
Kontaktní údaje na osobu odpovědnou za ochranu osobních údajů jsou: cihlarova@ceiba.cz, tel.: 602237802

Detailní informace naleznete zde.
 
 
KDYŽ NAKUPUJETE

Pokud u nás nakupujete, musíme mít Váš "SOUHLAS se zpracováním údajů" pro vyřízení a doručení objednávky. Tento souhlas zaškrtnete při registraci.

1.Ochrana osobních údajů kupujícího, který je fyzickou osobou, je poskytována zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů (dále jen „zákon o ochraně osobních údajů“).

2. Kupující souhlasí se zpracováním těchto svých osobních údajů: jméno a příjmení, adresa pro doručování zboží, fakturační adresa, adresa elektronické pošty, telefonní číslo (dále jen „osobní údaje“).

3. Osobní údaje kupujících požadované v objednávkovém formuláři shromažďuje prodávající Ceiba s.r.o. v nezbytném rozsahu za účelem realizování kupních smluv, zjištění zpětné vazby kupujících a informování kupujících. Kromě osob a společností dopravujících zboží nebudou osobní údaje prodávajícím bez předchozího souhlasu kupujícího předávány třetím osobám.

4. Osobní údaje budou zpracovávány po dobu max. 5 let. Kupující potvrzuje, že poskytnuté osobní údaje jsou přesné a že byl poučen o tom, že se jedná o dobrovolné poskytnutí osobních údajů.

5. Kupující má právo přístupu ke svým osobním údajům prostřednictvím svého uživatelského účtu včetně dalších práv dle zákona o ochraně osobních údajů. Kupující je povinen bez zbytečného odkladu informovat prodávajícího o změně ve svých osobních údajích.
KDYŽ SE PŘIHLÁSÍTE K ODBĚRU NEWSLETTERU
Zákazníci, kteří s námi chtějí zůstat v kontaktu, musí při registraci dát SOUHLAS se zpracováním osobních dat pro marketingové účely. Jen tak mohou dostávat Newsletteru a pravidelné informace o slevách a akcích.

1.    Zaškrtnutím „Souhlasu se zpracováním osobních dat pro marketingové účely“ zákazník vyslovuje svůj výslovný souhlas se zasíláním pravidelného emailového zpravodaje ohledně nabízeného zboží, služeb nebo podniku prodávajícího. Každý zákazník má možnost kdykoliv odhlásit odebírání emailového zpravodaje kliknutím na odkaz/požadavek „Odhlašte se“ ve spodní části obdrženého emailového zpravodaje.

Pokud dáte „Souhlas se zpracováním osobních dat pro marketingové účely“, budeme moci pracovat s vaší e-mailovou adresou, telefonním číslem a bude u nás uložena i IP adresa, ze které jste souhlas udělili. Toto nám umožní lepší komunikaci.

Vždy můžete požádat o vymazání dat z našich databází, a to žádostí zaslanou na náš e-mail info@ceiba.cz
COOKIES
Co jsou soubory cookies?
Za účelem zlepšení Vám poskytovaných služeb využívají naše stránky soubory cookie. Soubory cookie jsou malé soubory, které ukládají informace ve Vašem prohlížeči a běžně slouží k rozlišování jednotlivých uživatelů. Osoba uživatele však není na základě těchto informací identifikovatelná. 
Soubory cookies tak pomáhají např.:
•    ke správné funkčnosti našich stránek, aby bylo možné dokončit proces nákupu s co nejmenšími obtížemi;
•    při zapamatování přihlašovacích údajů našich zákazníků, takže je nemusí pokaždé zadávat;
•    při zjišťování, které stránky a funkce používají návštěvníci nejčastěji; na základě toho můžeme co nejlépe přizpůsobit naši nabídku Vašim požadavkům;
•    pomáhají nám zjistit, které reklamy si návštěvníci nejčastěji prohlíží, aby se jim při procházení stránek nezobrazovala stále stejná reklama, případně aby se jim nezobrazovala reklama na zboží, o které nemají zájem.

Jaké soubory cookie používáme:

Soubory cookie používané na našich stránkách lze z hlediska jejich trvanlivosti rozdělit na dva základní typy. Krátkodobé tzv. „session cookie“ které jsou pouze dočasné a zůstávají uloženy ve Vašem prohlížeči pouze do té doby, než prohlížeč zavřete, a dlouhodobě tzv. „persistent cookie“, které zůstávají uloženy ve Vašem zařízení mnohem déle nebo dokud je ručně neodstraníte (doba ponechání souborů cookie ve vašem zařízení závisí na nastavení samotné cookie a nastavení vašeho prohlížeče).

Z hlediska funkce, kterou jednotlivé cookie plní, lze cookie rozdělit na:
•    konverzní, které nám umožňují analyzovat výkon různých prodejních kanálů
•    trackingové (sledovací), které v kombinaci s konverzními pomáhají analyzovat výkon různých prodejních kanálů
•    remarketingové, které používáme pro personalizaci obsahu reklam a jejich správnému zacílení
•    analytické, které nám pomáhají zvýšit uživatelské pohodlí našeho webu tím, že pochopíme, jak jej uživatelé používají
•    esenciální, které jsou důležité pro základní funkčnost webu

Některé soubory cookie mohou shromažďovat informace, které jsou následně využity třetími stranami a které např. přímo podporují naše reklamní aktivity (tzv. „cookie třetích stran“). Například informace o produktech kupovaných návštěvníky na našich stránkách mohou být zobrazeny reklamní agenturou, abychom mohli lépe uzpůsobit zobrazení internetových reklamních bannerů na Vámi zobrazovaných webových stránkách. Podle těchto údajů Vás však nelze identifikovat.

Jak odmítnout používání souborů cookie
Používání souborů cookie lze nastavit pomocí Vašeho internetového prohlížeče. Většina prohlížečů soubory cookie automaticky přijímá již ve výchozím nastavení. Soubory cookie lze pomocí Vašeho webového prohlížeče odmítnout nebo nastavit užívání jen některých souborů cookie.
 
Přihlášení proběhlo v pořádku.
Jste příhlášen jako. Host.
Neplatné uživatelské jméno, nebo heslo.
Váš kód je v pořádku, sleva je aplikována.
Váš kód nebyl správně zadán, sleva nebude započítána.
;